Huurdesint

DJ Piet en Sint

De muzikaalste interactieve sinterklaasshow!

Maak je Sinterklaasfeest onvergetelijk met DJPiet & Sint; de perfecte combinatie van muziek, entertainment en feestelijke sfeer! Bij Huur de Sint bieden we de unieke mogelijkheid om je evenement naar een hoger niveau te tillen met muziek en dansjes van DJPiet en natuurlijk een onvergetelijk bezoek van de Sint!

Met DJPiet & Sint op een evenement ben je verzekerd van een bruisende en energieke show. DJPiet weet precies hoe hij het publiek moet vermaken met zijn enthousiasme en professionele DJ-vaardigheden. Een bezoek van onze professionele Sint maakt het feest helemaal compleet!

De combinatie van DJ Piet & Sint is ideaal voor diverse evenementen zoals: bedrijfsfeesten, scholen en winkelcentra. Of je nu een dansfeest wilt organiseren, een vrolijke sfeer wilt creëren tijdens het uitpakken van cadeautjes of gewoon wilt genieten van muziek en entertainment, met DJPiet & Sint swing je nog net niet van het dak!

Wil je DJPiet & Sint boeken voor een intocht of als voorprogramma zonder Sint & Pieten? Neem daarvoor contact met ons op

Maak hier je reservering

dj Piet Huur de Sint

Dit 90 minuten durende sinterklaasoptreden is inclusief:

Extra bij te boeken

Luxe Sinterklaastroon

De perfecte troon alleen voor de enige echte!
sinterklaas styling

Sinterklaas styling

Een betoverende Sinterklaasbeleving met onze Sintatische styling
Sinterklaas Dirk Duinrel

Thuis pretpakket

Beleef de Sinterklaas magie alvast thuis!