Huurdesint

Trompetpiet

Retteketet! TrompetPiet, een muzikale sensatie!

Op zoek naar een unieke en opwindende toevoeging aan je Sinterklaasviering? TrompetPiet is dé Piet die zorgt voor een muzikale sensatie en een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Met zijn vrolijke deuntjes en prachtige trompetspel brengt TrompetPiet een extra dosis energie en enthousiasme naar jouw feest. Of het nu gaat om een bedrijf, school of winkelcentrum, TrompetPiet zorgt voor een feestelijke sfeer die iedereen in beweging brengt.

De klanken van de trompet schallen door de zaal en trekken de aandacht van jonge oren en nieuwsgierige blikken. Hij is niet alleen een muzikant, maar ook een entertainer die interactie zoekt met het publiek. Deze Piet daagt iedereen uit om mee te zingen, dansen en natuurlijk genieten van de muziek.

Maak van uw Sinterklaasfeest een muzikaal spektakel met TrompetPiet van Huur de Sint. Voeg een vleugje ritme en melodie toe aan uw evenement en creëer herinneringen die lang zullen blijven bestaan. TrompetPiet is ideaal als voorprogramma op een bezoek van de Sint!

Kies voor de betovering van TrompetPiet en Huur de Sint.

Wil je TrompetPiet boeken in combinatie met Sint & Pieten? Neem daarvoor contact met ons op.

Maak hier je reservering

Trompetpiet Huur de Sint

Extra opties:

Extra bij te boeken

Luxe Sinterklaastroon

De perfecte troon alleen voor de enige echte!
sinterklaas styling

Sinterklaas styling

Een betoverende Sinterklaasbeleving met onze Sintatische styling
Sinterklaas Dirk Duinrel

Thuis pretpakket

Beleef de Sinterklaas magie alvast thuis!