Huurdesint

Bekende acteur

Maarten Wansink

Maak je Sinterklaasfeest onvergetelijk met acteur Maarten Wansink als Sinterklaas! Je kent hem wellicht als de Sinterklaas uit de landelijke Bol.com reclames. Maar misschien is hij nog wel bekender als de voormalige Huispiet uit het Sinterklaasjournaal. Met zijn veertig jaar acteerervaring, is Maarten Wansink de gedroomde “Sinterklaas van dienst”.

Maarten Wansink brengt zijn unieke talent en charisma naar jouw Sinterklaasviering. Zijn ervaring in theater, film en televisie maakt hem een meester in het creëren van geloofwaardige en magische personages. Als Sinterklaas weet hij jong en oud te betoveren met zijn warmte, enthousiasme en innemende persoonlijkheid.

Sinterklaas Maarten Wansink voor podiumoptredens en/of opnames

Met Maarten Wansink als Sinterklaas krijgt jouw evenement een bijzondere glans. Of het nu gaat om fotoshoots, commercials of podiumproducties, Maarten weet de juiste toon te raken en het Sinterklaasfeest te laten leven.

Ontdek de betovering van Maarten Wansink als Sinterklaas. Reserveer nu en maak van uw Sinterklaasfeest een onvergetelijke belevenis met deze ‘’Sinterklaas van Dienst’’!

Vraag een offerte aan

Deze bekende acteur inhuren voor jouw Sinterklaas event of productie? Vraag vandaag nog je offerte aan

Maak kennis met deze Sint

Deze veelzijdige Sinterklaas is in te huren voor:

Bekijk meer van deze Sint