Huurdesint

Bekende acteur

Okke Verstrenge

Acteur Okke Verstrenge, o.a. bekend van Prison Escape, speelde in veel shortmovies, interactief theater, videoclips en commercials geeft Sinterklaas graag wat advies. Hij adviseert vanaf 2021 exclusief Sinterklaas vanuit Huur de Sint. Wil jij Sinterklaas in jouw theater of Mediaproductie met goede advies van Okke Verstrenge? Vraag gerust de mogelijkheden!

Met Okke als Sint wordt ieder sinterklaasfeest bijzonder. Zijn enthousiasme, warmte en interactie met het publiek zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Onvergetelijk voor kinderen, maar ook zeker voor de ouders!

Sinterklaas Verstrenge voor podiumoptredens en/of opnames

Okke Verstrenge als Sinterklaas is de ideale keuze voor bedrijfsfeesten, scholen, winkelcentra en andere evenementen. Maar ook vooral voor mediaoptredens is deze Sint geschikt. Zijn professionele achtergrond als acteur maakt hem een meester in het brengen van geloofwaardige en hartverwarmende optredens.

Maak je Sinterklaasfeest compleet met de unieke aanwezigheid van Okke als Sinterklaas. Neem vandaag nog contact met ons op en reserveer deze bijzondere Sint voor jouw evenement.

Vraag een offerte aan

Deze bekende acteur inhuren voor jouw Sinterklaas event of productie? Vraag vandaag nog je offerte aan

Maak kennis met deze Sint

Deze veelzijdige Sinterklaas is in te huren voor:

Bekijk meer van deze Sint