Huurdesint logo geel

Huurdesint.nl

Over ons

Het management van de Sint

Huur de Sint is opgericht door Nick Ruis, hij is al jaren betrokken bij het Sinterklaasfeest. Het begon allemaal met enkele huisbezoeken en een bedrijfsfeest. Later breide het werk zich uit naar schoolbezoeken en winkelcentra. De doorgemaakte groei heeft in 2020 geleid tot de start van Huur de Sint. Door de passie voor Sinterklaas en het verzorgen van entertainment beleven de kinderen bij Huur de Sint een echt sinterklaasgevoel. 

nick ruis huurdesint

Productie voor bv. commercials

Naast de fysieke bezoeken richten wij ons ook op de media aanvragen, zo verzorgden wij de adviseur van sinterklaas in de commercial van Gorocket. Daarnaast verzorgden wij de gehele productie van de Sint commercial van Bakker Bart, en waren onze kostuums te zien in Sint video, De Grote Sinterklaasfilm en de videoclips van Niels Groffen.

Bezoeken van Sint bij u thuis?

Sinterklaas komt natuurlijk op ook graag bij jou thuis op bezoek. Voor huisbezoeken kunt u terecht bij Heerlijk-avondje.nl

overons

Bekijk ons aanbod

ontmoet de sint huurdesint
Ontmoet de Sint

Huur de Sint is het adres voor het huren van Sint met Roetveegpieten. Benieuwd hoe dit bezoek er dan uit ziet? Klik dan op de knop hieronder, dan vertellen we er graag meer over.

Feest met trompetpiet Hurdesint
Feest met trompetpiet

Trompetpiet staat voor 100% feestgarantie! Dit is de allerleukste Sintact van dit jaar met alle Sinthits live gespeeld door Trompetpiet. Deze muzikale Piet speelt de pannen van het dak!

Magische Sint Show huurdesint
De Magische Sint show

Dit is dé Sint Drive-In show van het jaar. Bij de Magische Sint Show kun je het zo gek niet bedenken of het is wel aanwezig. Het belooft een groots spektakel te worden voor jong en oud

Vraag een offerte aan